Търсене

Доведени братя. Step Brothers


Жанр : Комедия
Режисьор : Адам МакКей
Сценарист : Адам МакКей
В ролите : Мери Стийнбъргън, Джон С. Райли, Уил Фарел, Адам Скот, Андреа Савидж, Ричард Дженкинс, Катрин Хан
IMDB Рейтинг : 6.9/10 от 20,297 гласа
Държава : САЩ
Година : 2008
Времетраене : 98 минути

Резюме : Бренан Хъф е на 39 години и обикновенно е безработен, живее с майка си Нанси. Дейл Добак е перманентно безработен, на 40 е и живее с баща си Робърт. Когато Робърт и Нанси се женят и заживяват заедно, Бренан и Дейл се оказват доведени братя. Техният нарцисизъм и мързел обаче разделят “младото” семейство. Гузни от начина, по който са се държали, двамата инфантилни мъже на средна възраст измислят налудничав и смешен план, за да могат да съберат родителите си.

Мадагаскар 2. Madagascar: Escape 2 Africa


Жанр : Комедия, Анимация, Семеен
Режисьор : Ерик Дарнел, Том МакГрат
Участват : Бен Стилър, Джейда Пинкет Смит, Дейвид Шуимър, Крис Рок
Оценка в IMDB : 7.4/10 3,414 votes
Държава : САЩ
Година : 2008
Времетраене : 89 минути

Резюме : След успеха на блокбъстъра от 2005 и номер едно детска игра по филм – Madagascar идва още едно лудешко приключение в Madagascar: Escape 2 Africa. Четиримата известни обитатели на зоопарка – лъвът Алекс, зебрата Марти, жирафът Мелман и хипопотамката Глория - и техният щур екип от Мадагаскар, ви отвеждат на ново, изпълнено с екшън пътуване, в което ще трябва да помогнете за спасяването на африканската савана. Поемайки ролята на любимите си герои, вие трябва да преминете през 12 различни нива, включващи разнообразни диви приключения и забавни мини-игри. В допълнение към разнообразния сингъл-плеър геймплей, Madagascar: Escape 2 Africa ви носи подобрен мултиплеър турнирен режим, чрез който можете да участвате в чудати състезания рамо до рамо или срещу приятелите ви.

24 Изкуплението. 24 Redemption


Жанр : Екшън, Трилър
Режисьор : Джон Касар
Сценарист : Джоел Сърноу
Участват : Кийфър Съдърланд, Джон Войт, Ерик Лайвли, Чери Джоунс, Пауърс Буут и др.
IMDB Рейтинг : 8.7/10 от 1,164 гласа
Държава : САЩ
Година : 2008
Времетраене : 102 минути

Резюме : Филмът е базиран на хитовия сериал 24, като действието се развива в рамките на 24 ч. от живота на федералния агент Джак Бауър.
Сангала, Африка.
Мъже карат по улиците на бедняшки квартал с картечници, застанали в карусерията на камион.Един докладва на полковника, че води 5 млади момчета войници.В тренировъчния лагер, момчета на не повече от 14 години се упражняват да стрелят с автоматично оръжие.Наливат се с алкохол замаяни и клатушкащи се.Полковник Дубаку надъхва момчетата с пламенна реч...

Джеймс Бонд 007: Спектър на утехата. James Bond 007: Quantum of Solace

Жанр : Екшън, Трилър, Приключенски
Режисьор : Марк Форстър
Сценарист : Пол Хегис
Участват : Олга Куриленко, Даниел Крейг, Джуди Денч, Джанкарло Джанини, Джаспър Кристенсен, Джема Артетан, Матю Алмарик, Анатолий Таубман, Джефри Райт
IMDB Рейтинг : 7.2/10
Държава : Великобритания / САЩ
Година : 2008
Времетраене : 106 минути

Резюме : Време е за двадесет и второто приключение на Агент 007. Екипът отново е международен, а момичето на Бонд този път е със славянска кръв. 007 отново се забърка в поредица от предателства, убийства и измами. Заедно със своите стари приятели, Джеймс иска да възстанови реда и справедливостта. Прави го с размаха на плувец в свои води, свикнал да се справя с няколко задачи наведнъж. И така докато търси истината за предателството на Веспер, едновременно с това остава на крачка пред агентите на ЦРУ, терористите и даже “М”, за да може да разнищи зловещия план на Грийн и да спре неговата организация.

Сомтум. Somtum


Жанр: Комедия
Режисьор: Nontakorn Taweesuke
Година: 2008
Времетраене: 97минути

Резюме: Страхотен филм за един огромен добряга, които печели пътуване до Тайланд от лотария. Там той е принуден да тренира Муай-Тай и да изтърпява огромна болка. Налага се и да помогне и при решаването на случая с изчезналия диамант ’Камелия’...

Флиртология. The House Bunny


Жанр: Комедия
Режисьор: Фред Уолф (II)
Държава: САЩ
Година: 2008
Участват: Ана Фарис, Кат Денингс, Бевърли Д’Анжело, Колин Ханкс, Ема Стоун, Румер Уилис, Катрин Макфи
Времетраене: 97 Минути

Резюме: Шели /Анна Фарис/ си живее безгрижно и приятно, но нейна съперничка я измества от семейството на Плейбой и тя остава без работа. Дока то се чуди накъде да поеме, съдбата я изпраща в женския клуб “Зета Алфа Зета”. Те имат сериозен проблем - ако не могат да съберат достатъчно хора за нова група, седемте жени ще изгубят сградата, в която се помещават и там ще се нанесат интригантките от “Фай Йота Му”.

За да успеят обаче, те имат нужда от Шели, която да им покже разни трикове в гримирането и да им сподели истината за мъжете. А бившето “зайче” ще намери при дамите от “Зета Алфа Зета това, което й липсва най-много – индивидуализъм. Момичетата си помагат взаимно като се научават как да спрат да се преструват и да започнат да бъдат себе си.

Тайната на скрития град. City of Ember

Жанр : Приключенски, Фантастика, Фентъзи

Режисьор: Гил Кенън
Сценарист: Каролин Томпсън
Участват: Дейвид Райъл Йън МакИлхини Хари Трийдъуей Тим Робинс Бил Мъри и др.
Държава: САЩ
Година: 2008
Времетраене: 01:31:14

Резюме: Вече няколко поколения хора живеят в подземен град, осветяван с фенери, но тези, които са проектирали това убежище, са разчитали, че жителите ще успеят да излязат на повърхността след 200 години и са оставили инструкции, запечатани във временна капсула. Само че един от кметовете на града прикрил инструкцията. Остава все по-малко време, запасите от храна и енергия привършват, а ръководството на града не иска да изпуска властта от ръцете си и да търси път за спасение на населението. Забравените инструкции случайно намира Лина и сега заедно със своя приятел Дун опитват да разшифроват посланието, да преодолеят корупцията на чиновниците на града, хорското недоверие, страха, да избегнат залавянето си и да помогнат на жителите на угасващия град да намерят пътя към света. Ще успеят ли двамата младежи да разгадаят всички тайни и ще ги послушат ли хората?

Бандата. The Clique

Жанр: Комедия

Режисьор: Майкъл Лимбик
Участват: Елизабет Маклафлин, Елън Марлоу , Дейл Ейпел, Саманта Боскарино, Робърт Дилингам Младши, Софи Анна Евърхард, Елизабет Гилес

Резюме: Влезте в живота на пет момичета, едното от тях не е живяло охолен живот но пристигайки в престижно училище се сблъсква с богатите, разглезени момичета. Тя или трябва да заприлича на тях , или трябва да се бори за индивидуалност...дали ще успее..гледайте в този тийн филм.

Популярни филми