Търсене

Кървави улици / Streets Of Blood

Жанр : Екшън, Трилър, Криминален
Режисьор : Чарлс Уинклър
Сценарист: Юджийн Хес
В ролите : Вал Килмър,Майкъл Бийн,Шарън Стоун,50 сент, Хосе Пабло Кантило,Шърли Бренъ,Пилар Сандърс,Ейми Макджи
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 95 минути

Резюме : Партньорът на полицай е загинал по време на урагана Катрина. След време полицаят разбира, че може би е бил убит. И той започва разследване, което ще го отведе дълбоко в подземният – криминален свят.

Пътят на Шерман / Sherman's Way

Жанр : Комедия
Оценка в IMDB : 5.1/10 (155 гласа)
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 97 минути
Резюме : Студент по право тръгва на гости на своята приятелка в Калифорния, но скоро разбира, че е лишен от парите на богата си майка. Така той е принуден да пътува на стоп и попада на Палмър – нахакан с голямо его олимпийски атлет. И случките започват да текат като река. Тази комедия показва как линията между отговорността и безразсъдството е много тънка.

Продавачът на сънища / Sleep Dealer

Жанр : Фантастика
Режисьор : Алекс Ривера
В ролите : Леонор Варела (Лус Мартинес), Джейкъб Варгас (Руди), Луис Фернандо Пеня (Мемо), Джованна Закариас, Мариус Биегай и други
Държава : САЩ, Мексико
Година : 2008
Времетраене : 86 минути

Резюме : Мемо Крус живее със семейството си в Санта Ана дел Рио, отдалечена общност на фермери, над която наскоро е установен контрол по нечестен път от страна на частна компания. Тази компания владее и се разпорежда за всичко – колко и кога да се подава вода в областта на много висока цена. А водата за фермерите е като златото за златотърсачите. Без нея няма продукция. Населението се активизира и основават малки групи, които действат като терористи с цел да върнат водата на фермерите.
Мемо е изобретател, той обича технологиите и е създал проектирал специален предавател, който му дава възможност да преживява живота на други хора, все едно му се случва на него.
Какъв ще е краят на филма, гледайте, за да разберете сами!

Братството на войната / The Brotherhood of War

Жанр : Екшън, Драма, Военен
Режисьор : Йе-Гуй Канг
В ролите : Донг-Кун Янг, Бин Вон, Еун-Джу Лий, Кил-Канг Ан, Джо Капелети, Ди Си Дъглас
IMDB рейтинг : 8.1/10 (13,985 votes)
Държава : Южна Корея
Година : 2004
Времетраене : 148 минути

Резюме : Сюжета се развива на фона на Корейската война (1950-1953 г.) и разказва за живота на едно семейство. Как загиват мечтите, надеждата и радостта и се раждат отчаянието, бедността и страхът по време на една война. И как това семейство се старае да оцелее.

Солистът / The Soloist

Жанр : Драма, Мюзикъл
Режисьор : Джо Райт
В ролите : Робърт Дауни-мл., Джейми Фокс, Катрин Кийнър, Том Холандър
Държава : САЩ
Година : 2008
Времетраене : 108 минути

Резюме : Журналистът Стив Лопез открива Натанаил Антъни Айерс да свири на виола по улиците на Лос Анжелис, което е изненада, защото той е бил феномен, истински талант в класическата музика.
Лопез иска и се старае да оправи живота на Натанаил и така те стават големи приятели. Приятели, които променят животът си взаимно.

Мис Март / Miss March

Жанр : Комедия
Режисьор : Зак Крегер, Тревор Мур
В ролите : Зак Крегер, Тревор Мур, Моли Стантън , Холи Хайдмън, Ракел Алеси, Джеф Мийд , Крейг Робинсън, Алексис Рейбън и др.
Държава : САЩ
Година : 2009

Резюме : Млад мъж излиза от четиригодишна кома и разбира, че неговата любима (тогава още в гимназията) е станала известен модел в мъжките списания. Тогава той решава, заедно със своя най – добър приятел да отидат до седалището на прочутото списание и да си прибере любимата.

Обичам те, човече / I Love You Man

Жанр : Комедия, Романтичен
Режисьор : Джон Хамбург
В ролите : Пол Ръд, Джейсън Сигъл, Джейми Пресли, Рашида Джоунс, Джейн Къртин, Дж. К. Симънс, Карла Гало, Грег Ливайн, Анди Самбърг
Оценка в IMDB : 7.8/10 (13,611 гласували)
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 105 минути

Резюме : Питър, успешен брокер предлага брак на приятелката си. Но има един проблем няма кум, а и не може да си намери, защото всичките му приятели са жени. И така той започва да си търси приятел мъж. До тук добре, но се намесва и майка му, което води до катастрофа. Но накрая нещата си идват на мястото.
Забавни ситуации и случки, оригинален сценарий и добра игра. Гарантирано забавление.

Пазителите / Watchmen

Жанр : Екшън, Трилър, Фантастика
Режисьор : Зак Снайдър
В ролите : Малин Акерман, Били Кръдъп, Матю Гууд, Джаки Ърли Хали, Джефри Дийн Морган, Патрий Уилсън, Карла Гуджино, Мат Фрюър, Стивън Макхати, Лора Менел
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 186 Минути

Резюме : Действието на филма се развива през далечната 1985г. В една друга Америка, в която героите вече ги няма. Но те се показват с пълна сила, когато един от тях е убит по особено жесток начин, за да накажат извършителя. И така разбират за таен план, който цели избиването на всички оттеглили се отмъстители.

Отново на 17 / 17 Again

Жанр : Комедия, Драма, Романтичен
Режисьор : Бър Стиърс
Сценарист : Джейсън Филарди
В ролите : Матю Пери, Томас Ленън, Зак Ефрон, Лесли Ман, Тайлър Стилман, Алисън Милър, Мишел Траченбърг, Мелора Хардин, Стърлинг Найт
Оценка в IMDB : 6.4/10 (7,975 гласа)
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 102 минути

Резюме : Гимназистът Майк О’Донъл (Зак Ефрон) е най – известният ученик в гимназията - звездата на отбора по лека атлетика, вече има и стипендия от престижен колеж. Но това не го прави щастлив и се отказва от това, за да заживее с ученическата си любов Скарлет.
След 25 години по – късно вече порасналият Майк (Матю Пери) осъзнава, че е допуснал грешка тогава. След разводът си със Скарлет той живее при най – добрият си приятел Нед, кариерата му е в застой, не поддържа добри отношения със децата си и... всичко е объркано. Отчаян той споделя с един портиер как на 17 години нещата са изглеждали по съвсем различен начин.
И всичко се връща...

Среднощен влак за месо / The Midnight Meat Train

Жанр : Трилър, Ужаси, Мистерия
Режисьор : Рюхей Китамура
В ролите : Брадли Купър, Лесли Биб, Брук Шийлдс, Вини Джоунс, Роджър Брат, Тони Къран, Барбара Еве Харис, Питър Дажкъбсон, Стефани Мейс, Тед Реми
Държава : САЩ
Година : 2008
Времетраене : 103 Минути

Резюме : Фотограф и криминален хроникьор Леон Кауфман (Брадли Купър) получава добро предложение от една галерия в Ню Йорк да покаже работите си пред публика. Уговорката е фотографиите му да показват всичко „тъмно и екстремно” в града. И така в търсене на подходящият сюжет, той става свидетел на убийство късно през нощта. А, снимките му могат да помогнат да се хване извършителя. И така затъва в каузата да се хване убиецът, но разбира, че приятелката му е похитена и той трябва бързо да разкрие убиецът, за да я спаси.

Година първа: Запознай се с предците си / Year One

Жанр : Комедия, Приключенски
Режисьор : Харолд Реймис
В ролите : Джак Блек, Майкъл Сера, Оливър Плат, Вини Джоунс, Пол Ръд, Оливия Уайлд
Рейтинг в IMDB : 5,3
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 97 мин.

Резюме : Забавна комедия разказваща за приключенията на двама неандерталци. Дело на Джъд Апатоу и сценариста Реймис, с участието Пол Ръд, Джак Блек, Майкъл Сера, Оливия Уайлд, Оливър Плат, Вини Джоунс и др. Зед в ролята (Джак Блек) и Оу в ролята (Майкъл Сера), са изгонени от племето си, защото са мързеливи и не искат да вършат нищо. И така попадат в робства на зъл шаман в града на покварата – Содом.

Обществени врагове / Public Enemies

Жанр : Драма, Трилър
Режисьор : Майкъл Ман
В ролите : Крисчън Бейл, Джони Деп, Лили Собиески, Стивън Дорф, Джовани Рабизи, Били Кръдъп, Рори Кохрейн, Мат Крейван, Марион Котияр
IMDB рейтинг : 8.0/10 (10,284 votes)
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 131 минути

Резюме : Легендарният банков обирджия Джон Дилинджър (Джони Деп) става обществен враг номер едно. Но въпреки , че закона е по петите ми, няма банка, която да не може да обере. Дали е недосегаем или си има и слабо място, гледайте преследванията и бягствата, играта на котка и мишка и ще разберете края на филма.

Правилата на играта / State of Play

Жанр : Драма, Трилър, Мистерия

Режисьор : Кевин Макдоналд
В ролите : Ръсел Кроу, Рейчъл Макадамс, Бен Афлек, Джейсън Бейтман, Робин Райт
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 127 минути

Резюме : Журналиста Кал Макафри (Ръсел Кроу) ще разплете всички мръсни интриги в света на политиците и ще разобличи корупцията, която вилнее в този свят. Той иска да разкрие убийството на млада жена, която е имала връзка с известен конгресмен (Бен Афлек).

Двуличие / Duplicity

Жанр : Трилър, Криминален
Режисьор : Тони Гилрой
В ролите : Джулия Робъртс, Клайв Оуен, Том Уилкинсън, Пол Джамати, Томас Макарти.
Държава : САЩ, Германия
Година : 2009
Времетраене : 125 минути

Резюме : Джулия Робъртс и Клайв Оуен играят тайни любовници, които се отказват да бъдат шпиони, за да работят за големи корпорации. И двамата искат да намерят начин, които да им донесе милиони на шефовете им. Ни накрая, кой за кого работи, каква цел всъщност преследва, се оказва просто въпрос на гледна точка.

Опасен завой / Crash and Burn

Жанр : Екшън, Трилър, Криминален
Режисьор : Ръсел Мълкахи
Сценарист : Франк Хана
В ролите : Ерик Паладино, Хедър Марсдън, Мирели Тейлър, Ерик Флорез, Оуен Бекъм, Питър Джейсън, Майкъл Медсън, Антъни Джон Денисън, Чет Грисъм, Дон Лий, Дейвид Москоу, Том О'Кийф, Стеф Дювал и др.
IMDB Рейтинг : 4.7/10 от 159 гласа
Държава : САЩ
Година : 2008
Времетраене : 100 минути
Резюме : Кевин Хокинс е професионален крадец, който пристига в Лос Анжелис, за да се присъедини към други като него, тъй като имат поръчка за скъпи, редки и престижни коли. Но те си имат конкуренция, която действа грубо, при намесата на такива като тях.

Строго секретно / Secret Defense

Жанр : Екшън, Трилър
Режисьор : Филип Хайм
Сценарист : Натали Картър
В ролите : Жерард Ланвин, Катя Левкович, Саймън Абкариан, Меди Небоу, Никълас Дювашел и др.
IMDB Рейтинг : 6.7/10 от 139 гласа
Държава : Франция
Година : 2008
Времетраене : 100 минути

Резюме : Действието се развива във Франция, където се водят безмилостни битки в името на една сбъркана идеология. Терористични групи защитават с кръв вярванията си. Терористи срещу тайни агенти – всички те имат един начин на живот. Алекс е начело на отдела на ДГСЕ (френското ЦРУ или МИ6) за борба с тероризма. Ал Барад е лидера на терористична мрежа. Във филма се показват и съдбите на двама младежи, които играят за двата отбора - студентка вербувана от френските тайни служби и Пиер, проблемен младеж, който смята че тероризма ще му донесе спасение.
Събития, мисии, тайни и кръв.

Извадени топки / Balls Out

Жанр : Комедия
Режисьор : Дани Лейнър
Сценарист : Анди Сток
В ролите : Шон Уилям Скот, Ранди Куейд, Брент Андерсън, Дек Андерсън, Чандлър Кентенбъри, Джъстин Чон, Емили Кънингам и др.
IMDB Рейтинг : 5.5/10 от 1,735 гласа
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 87 минути

Резюме : На бившият, бездомен Гари му потръгнало. Предлагат му работа треньор по тенис на училищен отбор. Но ще му е трудно, защото отборът не харесва тенисът благодарение на предишният треньор. Той сформира отбор, за който трябва да се положат адски усилия и дисциплина, за да играят добре.

Тайните на Холивуд / What Just Happened

Жанр : Комедия, Драма
Режисьор : Бари Левинсън
В ролите : Кристен Стюарт, Робърт де Ниро, Брус Уилис, Стенли Тучи, Джон Туртуро
Оценка в IMDB : 6.2/10 (7,720 гласували)
Държава : САЩ
Година : 2008
Времетраене : 104 минути

Резюме : Филмът разказва за всичко което може да се случи в Холивуд и на всички звезди - разводи, издръжки, сърдечни и творчески проблеми, изневери ...
И всичко това изиграно от Робърт Де Ниро, Брус Уилис, Шон Пен, Кристен Стюарт и много други

Когато бяхме на 18 / Nos 18 ans

Жанр : Комедия
Режисьор : Фредерик Берте
В ролите : Мишел Блан, Тео Фрилет, Валентине Катзефлис, Артур Дюпонт, Жули Пиатон, Лиса Манили и други
Държава : Франция
Година : 2008
Времетраене : 90 минути

Резюме : Лукас свършва гимназията през 1990г. и решава да каже какво му е мнението на учителя си по философия Г-н Мартино, което естествено не е добра идея, защото се оказва, че именно той ще му поставя оценка на устният изпит. Принуден от глупостта си, Лукас се записва на частни уроци при въпросният учител. Но това не края на лудата история на момчето той се запознава с едно момиче на един купон без да попита за името й... а трябва, защото тя се оказва дъщеря на Мартино.

Бермудският Триъгълник / The Triangle

Жанр : Трилър, Приключенски, Мистерия
Режисьор : Крейг Баксли
В ролите : Ерик Столц, Катрин Бел, Лу Даймънд Филипс, Брус Дейвисън, Майкъл Роджърс, Сам Нийл, Лиса Бренър, Джон Слоун и други
Държава : Великобритания, САЩ
Година : 2005
Времетраене : 80 минути

Резюме : Богаташът Ерик Беринал (Сам Нийл) губи кораб и екипаж един след друг в загадъчния Бермудски триъгълник. Докато накрая решава да наеме група от специалисти, които да решат загадката и спасят бизнеса му. И той се спира на обеднелият репортер Хауърд Томас (Ерик Столц), океаноложката Емили Патерсън (Катрин Бел), отнесения австралийски метеоролог Брус Селар (Майкъл Роджърс) и гадателят Стан Латем (Брус Дейвисън). Предлага им 5000 долара при ясно обяснение какво точно става подплатено с доказателства. И така те се заемат със задачата, в която се оказва, че са замесени и ВМС.
В неясният облак от събития, халюцинации и неща, които са в историята вече но се появяват и в днешни дни те стигат до ужасяващата истина ...

Старгейт: Континуум / Stargate: Continuum

Жанр : Екшън, Фантастика, Приключенски
Режисьор : Мартин Ууд
В ролите : Ричард Дийн Андерсън, Бен Браудър, Аманда Тапинг, Кристофър Джъдж, Майкъл Шaнкс, Клаудия Блек, Бо Бриджис, Дон Дейвис
Оценка в IMDB : 7.4/10 (4,678 гласували)
Държава : САЩ, Канада
Година : 2008
Времетраене : 98 минути.

Резюме : По време на втората световна война времевата вратата се пренася от Африка в Северна Америка с кораб. Баал е откраднал старгейт и така е променил времевата линия. И така му се изправя на среща капитанът на кораба а.к.а. дядото на Мичел. Сам, Даниъл и Мичел попадат в алтернативен свят, който няма много общо с реалният. Трябва да намерят задигнатият старгейт от Баал и да оправят нещата завинаги.

Популярни филми