Търсене

Заразно зло: Живот след смъртта / Resident Evil: Afterlife

Жанр : Екшън, Приключенски, Ужаси
Режисьор : Пол Андерсън
В ролите : Борис Коджо, Мила Йовович, Али Лартър, Уентуорт Милър, Шон Робъртс, Спенсър Лок, Кейси Банфийлд, Ким Коутс, Серхио Перис-Менчета и др.
Държава : САЩ
Година : 2010
Времетраене : 90 минути

Резюме : Последната част – четвърта на :Заразно зло” разказва за Алис (Мила Йовович), която обикаля света и търси оцелели хора. Тя намира такива в разрушения Лос Анджелис и още нещо затвор заобиколен от зомбита, които искат да изядат оцелелите. Алис и оцелелите хора – не заразени с Т – вируса трябва да се измъкнат от озверелите зомбита и да намерят спокойно и свободно място за живеене.

4 comments:

хотели на морето каза...

Страхотен филми, страхотна поредица, страхотни ефекти. Който не е гледал цялата поредица да я гледа. Една от малкото поредици, в която продължението е по - добро от предишната серия

Тошко Иванов каза...

наистина е добро филмчето, но очаквах доста повече от тази третата част, доста се рекламираше и шумеше за нея, може би заради това очакванията ми бяха толкова високи...

Haver 1 planter каза...

На мен ми хареса доста. Филмчето е хубаво. Не си го харесал може би защото напоследък вече сме претръпнали от толкова много ефекти.

Puutarha градинар каза...

Филма си е ... как да го кажа с две думи - Класика! Много е добър и си заслужава да се гледа.

Популярни филми