Търсене

Специален отряд 2 / S.W.A.T. Firefight

Жанр : Екшън
Режисьор : Бени Буум
В ролите : Гейбриъл Мач, Робърт Патрик, Кристана Локен, Николас Гонзалес, Карли Поуп, Джанкарло Еспозито, Шаън Кейн, Мат Бушел, Джино Антъни Песи, Ел Барда, Кевин Филипс, Лорън Мае Шафър и др.
Държава : САЩ
Година : 2011
Времетраене : 88 минути

Резюме : Пол Кътлър офицер на S.W.A.T. е изпратен в Детройт да тренира новобранци в неговата област с нови анти – терористични техники. Той е трудноприспособим към новата си работа и това си личи.
Бивш агент от службите Уолтър Хач решава, че иска отмъщение на целият отряд по време на рутинна операция. Обвинявайки, че те са убили жена му. Кътлър трябва а се мобилизира и да използва всичките си умения, за да спаси екипа и да неутрализира един обучен убиец.

4 comments:

фирми каза...

Доста слаб филм, не че първа серия беше нещо особено, но пък тази направо няма думи. Да се чуди човек как може да се пускат толкова слаби филми на уж "хитови заглавия"

резервни части каза...

мда наистина доста слаб сюжет. Американският екшън герой бавно бавно загива. Вече не се правят такива филми както преди 10 ина години примерно

Мебели и обзавеждане каза...

Е, то няма как постоянно да се бълват екшъни-класики, като Терминатор и т.н...но някои от новите като например тези със Скалата и Джейсън Стейтъм определено не са лоши и си заслужават гледането :)

Интериорни врати каза...

Аман от тези еднотипни филми. Вече не мога да ги различа един от друг.

Популярни филми