Търсене

Сменено дете. Changeling


Жанр : Драма, Криминален, Мистерия
Режисьор : Клинт Истууд
В ролите : Анджелина Джули, Джон Малкович, Джефри Донован, Майкъл Кели, Колм Фиоре, Джейсон Батлер Харнер, Ами Раян, Джефри Пиърсън
Държава : САЩ
Година : 2008
Времетраене : 141 минути

Резюме : Вдъхновен от действителни събития, филмът ни връща в Лос Анджелис през 1920 г., когато синът на млада жена (Анджелина Джоли) е отвлечен и по-късно върнат от полицията. За нейн ужас обаче, тя започва да подозира, че това не е нейният син.
Годината е 1928-ма, а мястото - покрайнините на Лос Анджелис. Когато Кристин казва "чао" на сина си Уолтър и заминава на работа, тя дори и не предполага, че това ще е денят, в който животът и ще се промени завинаги. Завръщайки се вкъщи тя с ужас открива, че синът й е изчезнал безследно и никой не може да го открие. През следващите месеци, отчаяната майка започва разследване, което в крайна сметка се оказва безрезултатно. И тогава, когато всичко изглежда загубено, 9-годишно момченце, което обявяват за синът на Кристин се появява сякаш от нищото. Завладяна от емоциите си и несигурна как да се изправи лице в лице с властите и пресата, Кристин кани детето да остане в дома й, въпреки, че тя знае, че това не е нейният син Уолтър и е убедена в себе си. Толкова повече, колкото Кристин се мъчи да приеме факта, че синът й се е върнал, тя не може да се примири с несправедливостта, която се упражнява върху самата нея и продължава да предизвиква полицията на Лос Анджелис. В резултат на това тя рискува да загуби разума си и бива обявена за неспособна майка. Единственият, който е готов да й помогне е местният активист Реверенг Брийглеб (Джон Малкович)

Популярни филми